Umineko no Naku Koro ni 20

Umineko 20

errr~~ i don’t really now, what i should commented on this epi~~ >.<
there's so much thinks that didn't get explained here,,, like what did Ange really do with one of the seven stakes, who's the one from seven stakes that turn into rock and break,,, T.T i think i should resume my Umineko game schedule,,,

Mariya looks like the victim of rosa here, she's always being left by rosa, and honestly, i didn't really get what's rosa's real job,, because all i saw was she's that sleeping with different guys,, -_-;;

it was explained here, that the bottle with letters that maria ushiromiya wrotes was original, but the strange point is there's more than 1 bottle, and in each bottle, it has different murderer story, but all of them written by mariya,,
well, if you see this on Anti-mystery point of view, it's because all of them was trapped in rokkenjima for all eternity, and repeated the days when they first come to Rokkenjima and die there,, -_-;;

Advertisements

10 thoughts on “Umineko no Naku Koro ni 20

  1. Shizuru says:

    yang terjadi pada stakes itu ntar dijelasin kok..
    well intinya sih
    spoiler btw

    Ange yang dibuli parah sekali merasa bener2 down dan dia memerintahkan para stakes buat menghabisi orang-orang yang membuli dia…tapi para stakes itu gak bisa melakukan itu dan ange shock berat, dia akhirnya berpikir kalau semua ‘teman’ itu adalah hal gak nyata dan dia ‘menghabisi’ mereka semua, dengan artian dia memutuskan menganggap sihir etc itu gak ada.

    kalau rosa itu dia pemilik pabrik pakaian namanya antirosa, dan pria yang sama dia adalah…kekasih-kekasihnya
    Maria akan lebih menderita lagi nanti :p

  2. Chie says:

    @gecd: eekk?? sou nano??! 0.o maa tashikani, i saw Beatrice writing something with magic~~ but, wasn’t that the one on Mariya’s diary??? ๐Ÿ˜•

    yes, cause i’m indonesian~~ XD

  3. Chie says:

    :hiroshi: sou deshouka??!!! saia dah download gamenya dari 2 bulan lalu, tapi maininnya setengah2,,, loncat ke epi 4, tetep aja gx kuat mainnya, ngatuk,,, -_- karena gx ada voice charanya,,,

    senpai tte sugoii nee,,, bisa bertahan main gamenya,,, ^^,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s